Danmarks mest velskrivende studentermedhjælper søges!

Vi søger en studerende, der grundlæggende elsker at kommunikere, har egne meninger og gå på-mod. Det er et krav, at du formår at sætte ord sammen på en kort, præcis og fængende måde, men du skal heller ikke være bleg for at give dig i kast med detaljerede medierapporter og dybdegående research.

Er vores nye studentermedhjælper derude?

Du må også meget gerne være rigtig gode venner med alt fra Excel over Powerpoint til WordPress, vide hvordan Instagrams algoritme fungerer for tiden, interesseret i design og have en naturlig interesse for, hvad der foregår i samfundet generelt – kort sagt skal du i din ansøgning gøre klart, hvad DU byder bedst ind med – så former vi sammen din rolle, hvad enten det bliver med fokus på livsstil eller finanssektoren, så den afspejler dine ambitioner og interesser.

Til gengæld kan vi tilbyde dig at blive en del af to etager med alsidige og spændende personligheder, højt til loftet og plads til udvikling. Vi guider, støtter og sørger for, at der altid er frisk kaffe, kram og kolde G&T’s om fredagen.

Løn efter aftale og horrible mængder god karma ad libitum. Arbejdstiden er 10-15 særdeles fleksible timer pr. uge – tiltrædelse snarest. Send din ansøgning til maria@fday.dk senest 19. august.

Har du nogen spørgsmål til stillingen, kan du henvende dig til vores nuværende studentermedhjælper på iben@fday.dk eller til sekretariatschef Maria Kejser Petersenmaria@fday.dk eller ring på 26221613.

Maria Kejser Petersen

SEKRETARIATSCHEF, PARTNER
Maria Kejser FRIDAY

Maria Kejser Petersen

SEKRETARIATSCHEF, PARTNER

Iben Tendal

STUDENTERMEDHJÆLPER
Iben hos FRIDAY

Iben Tendal

STUDENTERMEDHJÆLPER