Annie Samples

Annie Samples er en amerikansk mor til fire, der bor i København. Hun nyder at dele sit liv og sine erfaringer med at opfostre sine fire børn i udlandet med sine følgere dagligt via TikTok og Instagram. Annie har vakt interesse for dansk forældreskab og livsstil over hele verden, med omtale i flere internationale nyhedsmedier som *The Daily Mail*, *New York Post*, *The Sun*, *Buzzfeed* og *Scary Mommy*, samt i mere lokale udgivelser som *Femina*, *Alt For Damerne*, *København Liv* og *Søndag*. Annie har også haft glæde af at optræde på TV2’s morgen- og aftenprogrammer.

Før Annie fik børn og endte i Danmark, blev hun født og opvokset i Texas. Efter at have opnået sin psykologigrad fra North Texas University (hvor hun mødte sin mand), flyttede Annie til New York City for at forfølge en karriere som makeup-artist og arbejdede i skønhedsbranchen i 6 år, inden hun fik sin første søn i Brooklyn. I jagten på et langsommere familieliv flyttede hendes familie til Portland, Oregon, hvor hun fik to sønner mere og skiftede sit fokus til forældreskab, husholdning og gæstfrihed. Annie har fundet den perfekte balance mellem bylivets spænding og familiens værdier i København og deler sin tilpasningsrejse med sit støttende internationale publikum. Fra sine egne livserfaringer har hun udviklet en passion for kvinders rettigheder, bæredygtighed, mental sundhed og personlig udtryk.

Annie deler alle sine interesser, passioner, de daglige realiteter som mor til mange, samt sin kærlighed til familielivet i København med humor, ærlighed og en æstetisk sans. Hun håber at inspirere familier til at inkorporere dansk *hygge* i deres liv, uanset hvor de befinder sig.

Søg

Søg og du skal finde...

Søg