consumer

Alt det, der gør livet værd at mærke, leve og udforske

Design, kunst, tech, mode, retail, arkitektur, rejser, oplevelser: Vi er specialister i at skabe synlighed om alt det, du kan se, høre, mærke og opleve – i det felt, der også kaldes livsstil.

Vores kunder er internationalt tænkende virksomheder, der har passion for at skabe ekstraordinære produkter og oplevelser. FRIDAY har indsigten, størrelsen og modet til at udfordre et traditionelt og trivielt produkt-PR-tankesæt.

vores tilgang
Brands må aldrig blive ligegyldige. Hver dag er der en dag mindre i vores liv, så lad os ikke spilde tiden. Og slet ikke på noget, vi ikke tror på. Vores team specialiseret i consumer- og lifestyle er passionerede oplevere med sammenlagt over 100 års erfaring. Vi skiller os ud ved at kombinere en kommerciel tankegang med journalistisk baggrund og gennemtænkt kommunikation. Det kan for eksempel være gennem presse målrettet magasiner, dagblade eller fagblade, en kreativ SoMe-kampagne, finpudsning af en bedaget strategi eller det hele på én gang. Det vigtigste er, at det giver mening, har et strategisk sigte og skaber reel værdi. Det er ikke for ingenting, at vores kunder bliver hos os, når først vi har lært hinanden at kende.
arbejdsområder

PR

Film

Design

Branding

Events

Kampagner

SoMe strategi og håndtering

Tekstforfatning

Magasinproduktion

Anja Hellberg

Partner