Film & Foto

En god film skaber den magiske fortælling, der får strategier og idéer til at leve

Som passionerede historiefortællere producerer vi troværdige og stærke film, der kommunikerer strategiske budskaber til specifikke målgrupper. Vi er med fra idé over manus til færdig film. Vi producerer over 100 film om året – til både sociale medier, websites og TV-reklamer.
arbejdsområder

Film og -videoproduktion

Filmisk idé- og konceptudvikling

Oplæring og workshops

Content-kvalificering

Studie-setups

Værtstræning

Webinarer

Streaming

Drone-optagelser

vores tilgang

Det er ret simpelt: Du skal da have en film. Ikke fordi alle andre har en, men fordi den gør noget godt for dig. Viser ærligt, hvem du er; hvad din virksomhed kan, og hvad kunderne får ud af jeres ydelser og produkter. Det er vores udgangspunkt, og vi hjælper jer i mål, hvad enten I selv vil blive bedre til at producere film, webinarer og streamingshows – eller I vil have os til at skabe dem.

Vores tilgang er altid forankret i historien og substansen. Uden indhold, afgrænset målgruppe og klar målsætning – ingen film. Nu er du advaret. Vi har i årenes løb skudt en del filmidéer ned med den begrundelse, at pengene var bedre brugt på andre måder eller slet ikke. Således behørigt advaret er du nu meget velkommen i FRIDAYs filmunivers.

Mads Haukrogh

Partner

Max Madsen

Fotograf, På barsel, Tilrettelægger