Folkemøde på FRIDAY-måden

I 2024 pakker vi endnu en gang mikrofoner, kulørte lamper og en ordentlig flok engagerede kollegaer med solid Folkemødeerfaring og rykker ind på Folkemødets mest charmerende location. 

Ligesom i 2023 dedikerer vi hele fredagen til ét emne og afholder igen diversitetsfestival. Over hele dagen vil FRIDAY sammen med 10 partnere folde temaet diversitet ud på Café Fabers’ tre scener. Vi ser frem til kærlige, kritiske, interessante og læringsrige debatter og diskussioner, der kommer hele vejen rundt om diversitet – fra mangfoldighed, ubevidst bias, inklusion, ledelsesdilemmaer og meget mere. Har du lyst til at være med? Så kontakt Lars Bo Kirk på lars@fday.dk eller 4054 4340

2023

24 konstruktive debatter, 16 markante partnere og traditionen tro den fedeste fredagsfest.

FRIDAY satte i 2023 endnu en gang et markant aftryk på Folkemødet i Allinge på Bornholm – blandt andet med en Diversitetsfestival skabt i samarbejde med nogle af landets stærkeste virksomheder, foreninger og organisationer.

Der var fuldt hus og fyldte sæder dagen igennem.

Diversitetsfestivalen indtog FRIDAYs tre scener hos Fabers og kastede et nysgerrigt og konstruktivt blik på blandt andet kønskvoter, sprogbrug, mediernes kildevalg, den blandede by og øremærket barsel. Vi blev klogere på, hvordan vi alle favner flere og rummer mere – derhjemme, på jobbet og i samfundet.

Kommunikationen med FRIDAY var god og effektiv, og afviklingen af vores fælles events gik lige som forventet. Fabers er et virkelig dejligt sted at afholde events

Vi havde en god og konstruktiv dialog med FRIDAY under hele forløbet og føler, at vi har haft stor indflydelse på programmet. Vi var meget tilfredse med at være en del af Diversitetsfestivalen, som havde stor brandingværdi eksternt som internt for os.

Afviklingen forløb med stor professionalisme, og der var en virkelig fed stemning hele dagen

Vil du være med?

Så kontakt Lars Bo Kirk på lars@fday.dk eller 4054 4340

Lars Bo Kirk

Bestyrelsesformand, Partner