friday safe

Support og vedligehold af dit website

Lad FRIDAY stå for drift og vedligeholdelse af din virksomheds WordPress løsning. Med overvågning 24/7 af dit website, kan du regne med et velfungerende og opdateret websted.

vores ydelser

Hos FRIDAY tilbyder vi at lave dit website med fokus på funktionalitet og design. Efter overlevering af websitet tilbyder vi en drifts- og vedligeholdelsesaftale, hvor vi vedligeholder websitet og sikrer løbende opdateringer af plugins, tema og WordPress. En aftale, der er yderst vigtig af særligt én årsag – sikkerhed. WordPress er nemlig et populært mål for hackere, hvilket vedligeholdelsen skal undgå, at dit website bliver udsat for. Løbende opdateringer af både WordPress og plugins vil ligeledes sikre, at dit websites funktionalitet og ydeevne hele tiden forbedres, i takt med udrulningen af opdateringerne.

Vi tilbyder fire serviceabonnementer til dit website: Basic, Basic+, Pro og Pro+. Alle abonnementer indeholder nødvendig drift og vedligeholdelse, mens Pro også indeholder 1 månedlig supporttime og Pro+ indeholder 1 månedlig support time, samt hosting af site. Ønsker du også, at vi løbende udvikler på både sitet og dets content, så kontakt os for en prisaftale.

Basic

499 kr. / md.

Basic+

799 kr. / md.

Pro

1.199 kr. / md.

Pro+

1.499 kr. / md.

*) Migrering af eksisterende website til vores hosting, vil have en engangsudgift på 1.200 kr.
Alle priser er ekskl. moms.

Hør mere om eller tilmeld dit website til Friday Safe

Har du spørgsmål til Friday Safe eller ønsker du at blive koblet på vores drifts- og vedligeholdelsesaftale, så benyt gerne nedenstående formular.

Martin Lyder

Full Stack Developer

Camilla Graabek

Front-end developer