om bureauet

Det tror vi på ...

Liv efter døden, karma er alt, og ha-det-sjovt-mens-vi-er-her. Tro er mange ting, men hvis der er én ting, vi alle tror på i FRIDAY, så er det, at vi er gode mod hinanden og lige så omsorgsfulde over for vores kunder, selv om de kan udstikke en tight deadline. For vi føler os privilegerede over at få lov at arbejde sammen med så mange dygtige ledere og specialister fra nogle af Danmarks sejeste brands. Vi elsker at hjælpe mennesker med at træffe endnu bedre beslutninger, så de opnår den succes og det omdømme, som de fortjener.

DET LAVER VI TIL HVERDAG

Ikke to dage er ens, er en kliché. Men med 150-200 forskellige kunder, så er dagene meget forskellige på vores bureau. De fleste af os er altid at fange på telefonen – og de fleste af os møder ind ved 9-tiden. Så kører bussen – hurtige historier til morgendagens nyheder eller opstart af en 3 måneders kampagne. Klipning af en film, træning af en talsperson, redigering af en årsrapport eller noget helt fjerde. Kom selv forbi og se – du er velkommen til en kop kaffe i Bredgade 25F, 4.+ 5. sal.

DET SIGER KUNDERNE OM OS

Hvad siger kunderne om os? Nogle fremhæver, at vi er dygtige, sympatiske og godt selskab. Andre vil nok sige, at vi er kreative, og at vi altid er der for dem. Tak for det! 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt FRIDAY skal hjælpe dig og din organisation, så spørg i dit netværk, om der er nogen, der kender os. Derfra får du formentlig sandheden uden pynt og smarte salgsfloskler. Har du brug for en reference, så skriv på post@fday.dk, og vi finder nogle relevante personer og sender i din retning.

Vi vil elske at høre mere fra dig, for det betyder jo, at vi har gjort indtryk...