Vil du være en del af Folkemødets måske mest charmerende location?

15. - 17. juni, 2023

Folkemødet er en unik platform, hvor du kan blive dus med en minister og har mulighed for at indtage scenen med lige præcis dit budskab. Men der er mange, som råber højt i Allinge de dage, så det handler om at tiltrække publikum med det skarpe indhold og format. Det hjælper vi selvfølgelig med.

Dyrk dit netværk, nyd Folkemødet og overlad det til os at ...

... udvikle et event med et indhold, der fænger, fascinerer, giver mening og gør klogere

... stå for alt det praktiske som scener, lys, lyd, toiletter, stole, forplejning mm

... udvælge de bedste og mest relevante moderatorer

... sikre synlighed i det officielle program, med skiltning og hvad vi ellers finder på af sjove sager .

vores lokation

FRIDAY hos Fabers er milevidt fra de forblæste hvide telte, der ellers dominerer på Folkemødet. Et nedlagt lysstøberi, som oser af charme med åbne bjælker, en fuldstændig magisk bar og et gigantisk loungeområde udenfor – som i øvrigt huser Folkemødets mest populære fest. FRIDAY hos Fabers ligger lige bag den ikoniske gule kirke i Allinge.

Diversitets-festival - 16. juni, 2023

FRIDAY dedikerer i 2023 en hel dag til diversitet. Sammen med 10-15 partnere skal vi udveksle ideer, synspunkter og erfaring – og give publikum stof til eftertanke. Som partner bliver I synlige med logo, deltagelse i debatter og får mulighed for at invitere jeres netværk til ikke bare at deltage i dagens aktiviteter, men også til FRIDAYs legendariske fest fredag aften. Bliv partner på vores Diversitets-festival og vær med til at løfte en vigtig samfundsagenda.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan DIN virksomhed eller organisation får en stemme på Folkemødet

Anja Hellberg

Partner