Kommunikationstræning

Vi uddanner dig til talsperson på én dag, som vi har gjort med tusindvis af andre

Man skal være knaldgodt forberedt, når man skal være talsperson på vegne af en virksomhed eller organisation. Ellers kan man brænde selv de største chancer – eller endnu værre – komme så galt afsted, at man kan antænde en krise. Derfor skal man øve sig i et lukket værksted med erfarne rådgivere.

Play Video
vores tilgang

FRIDAYs rådgivere har trænet flere tusinde talspersoner i danske og internationale virksomheder. CEOs, CFOs, bestyrelsesformænd- og kvinder, ministre, borgmestre, kendte kunstnere og helt almindelige mellemledere, der skal på TV eller på en anden stor scene. 

Vi har udfordret og forbedret selv de største kanoner i dansk erhvervsliv og lært dem en af de allervigtigste lektier, når kommunikationen skal i kassen; masser af træning foran et kamera i trygge rammer. Og masser af budskabsudvikling, så pointerne bliver knivskarpe, og du opnår de mål, du har sat dig.

Vi træner enkeltpersoner eller i hold – og inviterer hellere end gerne de interne rådgivere med. Vi garanterer dig to ting: Du bliver dygtigere og glemmer aldrig medietræningen.

arbejdsområder

Budskabsafklaring

Stemmetræning

Præsentationstræning

Nervøsitetshåndtering

Interview-træning

Taleskrivning

Sune Bjørnvig

Partner

Mikael Baden

Adm. direktør, Partner